OM NESHEIMSTUNET
Like nedenfor oss ligger Storavatnet der det er gode fiskemuligheter og flott å bade. Flott område for fluefiske. Du kan leie båt og kano av oss. I området rundt oss er det gode turmuligheter og her finner du mange mindre vann som er rike på fisk. Fiskekort kan kjøpes på Knapphus bensinstasjon (døgnåpent). Som gjest hos oss fisker du gratis i Storavatnet.

Ca 2 km fra Nesheimstunet kommer du til Vatsfjorden, der du også kan leie båt. Her er et rikt og variert utvalg av sjøfisk, skalldyr og mange arter dypvannsfisk. Du kan også se havørn her!

Det er flotte jaktmuligheter i inn- og utmark på villfugl, kanadagås, rådyr og hjort i fjellene rundt Nesheimstunet. Vi selger enkeltløyver, samt jaktpakker.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud.
Nesheimstunet har vært i slektens eie siden 1400-tallet. Her finer du Oldemors hus og en flott gammel løe fra 1781 som vi holder på å restaurere. Oldemors hus er et nyrestaurert 150 år gammelt hus med koselig atmosfære og nydelig utsikt.

Vi leier ut huset til møter og diverse selskaper, med plass til inntil 30 personer. Vi serverer nydelig hjemmelaget mat, med pen oppdekning, i en rolig og nostalgisk atmosfære.

Du kan også overnatte i Oldemors hus for en helg, eller en lengre periode. I tillegg har vi 2 lavvoer ovenfor gården der det er overnattingsplass til 12-15 personer. Her kan vi arrangere ulike aktiviteter for bedrifter og privatpersoner. På Tunheim, like nedenfor Nesheimstunet, finner du Loftet. Det er en leilighet på 70 m2 som vi leier ut.

Nesheimstunet har stor uteplass med bl.a. blomster fra forrige århundre. God parkering.