Pakker

 

brylluper

Det viktigste med et bryllup er kjærligheten mellom to mennesker som vil leve livet sammen. Men settingen, omgivelsene og maten er også viktige for denne minnerike dagen. Vi arrangerer jevnlig brylluper her på Nesheimstunet. Da tar vi i mot gjestene og lager sammen med dere en fin ramme for bryllupsfesten. Selve vielsen kan også foregå på garden. Vi har plass til mellom tyve til hundre gjester. Vi serverer tre-retters meny, og står for oppdekking av kake- og kaffebord. Brudeparet og bryllupsplanlegger kan selv ta med lys, servietter, blomster, kaker og snacks. Antall gjester avtales endelig to uker før selve dagen (bindende).

Brylluper utendørs.

Bryllup på stedet.

Festmiddag etter vielse.

 

selskaper

Det som er flott med å ha selskapet ute av eget hus er at det er god plass og at noen hjelper til med både mat og oppdekking. Her på Nesheimstunet er vi kjent for å lage i stand kjekke selskaper i kreative omgivelser. Vi har plass til mellom tyve til hundre gjester. Vi serverer tre-retters meny, og står for oppdekking av kake- og kaffebord. For å gjøre selskapet til ditt kan du gjerne selv ta med lys, servietter, blomster, kaker og snacks. Antall gjester avtales endelig to uker før selve arrangementet (bindende).

Bursdagsfeiring.

Festaften for vennegjengen.

En opplevelse utenom det vanlige.

 

møter

Alle vet at møter borte fra jobben eller i andre omgivelser gir en annen setting for møtet. Her er kreative omgivelser og muligheter for å gå tur og gjøre kjekke aktiviteter i pausen eller etter at møtedagen er over. Vi har plass til mellom tyve til hundre møtedeltakere. Vi serverer nydelig hjemmelaget mat til lunsj, med pen oppdekning i rolig og nostalgisk atmosfære. Vi kan også tilby en måltidsopplevelse med tre-retters meny. Antall deltakere avtales endelig to uker før selve arrangementet (bindende).

Møter med jobben.

Møter i organisasjonen.

Møter mellom mennesker.

 

På Nesheimstunet finner du Oldemors hus og en flott gammel løe fra 1781 som nylig er restaurert. Oldemors hus er et nyrestaurert 150 år gammelt hus med koselig atmosfære og nydelig utsikt. Du kan overnatte i Oldemors hus for én helg, eller for en lengre periode. Du kan også overnatte i den gamle løa, og for brudepar har vi egen romantisk brudesuite i den gamle siloen. På Tunheim, like nedenfor Nesheimstunet, finner du Loftet, en leilighet på 70 m2 som vi leier ut. I tillegg har vi to lavvoer ovenfor gården der det er overnattingsplass for tolv til femten personer. Det er gratis wifi på garden, vi kan dessverre ikke akseptere at man bringer med seg kjæledyr på stedet. Vi serverer nydelig hjemmelaget mat til frokost, med pen oppdekning i rolig og nostalgisk atmosfære.

Overnatting i Oldemors hus.

Overnatting i den gamle løa.

Overnatting i siloen.

Overnatting i lavvo.

overnatting

 

Ingenting er finere enn en båttur på sjøen i fint vær. Eller det å stille bevege seg fremover i et vann med egen kajakk. Vi leier ut båt (13 og 15 fot) på Storavatnet. Vil du ut i kajakk eller kano kan du også leie det. Ved Vatsfjorden to til tre kilometer fra Nesheimstunet kan det leies båt på 15 fot med 10 hestekrefters motor eller 16 fots båt med 60 hestekrefter. Her er mange spennende arter ned til over 400 meters dyp.

Kanopadling.

Båttur på fjorden.

båt og kano

 

Med lang kystlinje har Vindafjord kommune en rik og variert natur som gir grunnlag for et mangfoldig dyreliv og mange gode naturopplevelser. Særlig hjorten trives godt her. Det er flotte jaktmuligheter i inn- og utmark på villfugl, kanadagås, rådyr og hjort i fjellene rundt Nesheimstunet. Vi selger enkeltløyver, samt jaktpakker.

Her er også elver med laks og sjøaure, samt mange fiskevann. Området egner seg bra for fluefisking. Fiskekort kan kjøpes på Knapphus bensinstasjon (døgnåpent). Som gjest hos oss fisker du gratis i Storavatnet. Her er et rikt og variert utvalg av sjøfisk, skalldyr og mange arter dypvannsfisk. Du kan også se havørn her!

Fluefisking.

Fiske i vannene like ved.

Hjortejakt.

jakt og fiske