Nesheimstunet
 

Fasiliteter

våre husrom

På Nesheimstunet finner du Oldemors hus og en flott gammel løe fra 1781 som nylig er restaurert. Oldemors hus er et nyrestaurert 150 år gammelt hus med koselig atmosfære og nydelig utsikt. I tillegg har vi Loftet på Tunheim og overnatting i lavvoer.

 

den gamle løa

Vi kan dekke til hundre personer i Den gamle løa. Fantastisk atmosfære og kreative omgivelser gir et flott og annerledes selskapslokale. Vi har arrangert bryllup, jubileer, konserter og basar i lokalene her. Det er et stort kjøkken, bar, bibliotek og kvistrom i den gamle løa - samt toaletter i siloen. Etter å ha brukt mange år på restaurering av den gamle løa på gården, kan vi også tilby overnatting der. Vi har tre dobbeltrom i lokalene, samt en flott bryllupssuite i den gamle siloen.

Bryllup.

Jubileum.

Selskap.

Konsert.

Basar.

Overnatting.

 

oldemors hus

I Oldemors hus kan du holde møter, avslutninger, dåp, bursdagsselskap og andre feiringer. Vi kan dekke til inntil tredve personer og du får nostalgisk atmosfære med nydelig hjemmelaget mat og pen oppdekning. Menyen kan du selv være med å bestemme. Gården kan tilby hjort, fisk og egg, og annen lokal mat. Vi er kjent for vårt deilige nybakte brød.

Frokosten lager du nede i kjøkkenet om morgenen. Nyt for eksempel deilig hjemmebakt brød med godt gammeldags plommesyltetøy. Og til middag: egenfisket ørret fra Storavatnet.

I første etasje i Oldemors hus er det tre stuer med vedovn, stort kjøkken med grue, bad og toalett. På kjøkkenet er det oppvaskmaskin og det er tilgang til vaskemaskin, fryseboks og grill. I andre etasje er det tre soverom med sengeplass til åtte personer.

Nesheimstunet har stor uteplass og god parkering. Du kan leie Oldemors Hus for én helg eller for en lengre periode.

Møter.

Avslutninger.

Dåp.

Bursdagsselskap.

Feiring.

 

På Tunheim, like nedenfor Nesheimstunet, finner du Loftet. Det er en leilighet på 70 m2 som vi leier ut.

Overnatting.

Møter.

Loftet

 

Ovenfor tunet har vi overnatting i lavvoer.

Overnatting.

Aktiviteter.

lavvo